Sunday, April 9, 2017

Produk untuk masalah jerawat

Jerawat terjadi adalah disebabkan penggunaan kosmetik yang berasaskan bahan kimia. Yang pada mulanya memang menampak keberkesanannya. Seperti krim pemutih, pencuci dan lain-lain. Akibatnya, bahan kimia yang boleh menyebabkan kulit menjadi nipis dan terdedah dengan sinar UV dan lain akan menyebabkan kulit mudah dihinggapi bakteria. Bukan itu sahaja ia juga boleh mengakibat jeragat dan bertompok-tompok dimuka.

Pencuci muka @ cleanser nutriwhite memang jadi pilihan mereka-mereka yang ada masalah jerawat ni. Ianya sangat lembut pada kulit sebab ia bebas bahan kimia terlarang sebab tu juga NW ni sesuai untuk ibu hamil dan ibu menyusu. Tak pedih. Tak menggelupas. Sesuai untuk semua jenis kulit.


Manfaat cleanser nutriwhite ni ada banyak tau


🌸Pencuci muka yang membersihkan dan menyegarkan kulit

🌸Ekstrak Rumpai laut membantu menanggalkan kotoran dan sel-sel kulit mati sekaligus 
     menegangkan kulit

🌸Alga hijau melembapkan kulit dan menyingkirkan toksin

🌸Strawberi Begonia baik untuk mengimbangi pigmentasi dan mencerahkan kulit

🌸Menyegarkan dan lembut pada kulit

🌸Hanya guna sedikit sahaja dan ia mencukupi. Sebotol ini boleh bertahan sehingga lebih 6 bulan.
    Amat berbaloi.

Apa kata mereka yang dah cuba.



testimoni nutriwhite

Puan Nurul ni ambil sekali dengan VITAMIN UNTUK KULIT hasilnya memang lagi mantap tau.

produk untuk masalah jerawat
Puan Fazilatul Akma ni pula guna hanya 3 produk Cleanser, toner & krim siang. Berseri kan? Memang bersih sangat muka. Tak perlu make up dah kalau nak keluar. Sapu bedak calit lipstik settle hehe.

produk untuk jerawat

Puan Rose ni seminggu guna muka rasa bersih & lembut. Paling best tak ada rasa pedih atau menggelupas ( kalau menggelupas tu tanda produk ada bahan kimia ye sebab tu terjadinya peeling process)

Macam mana??? Dah yakin ke nak try??? Kalau ada apa-apa nak tanya atau terus nak order boleh hubungi saya di 0126088399 atau email:aniszzddin@gmail.com.

Jangan tunggu lama2 nanti jadi makin serius masalah jerawat tu ;)

Salam ceria, aniszzddin

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Blog List

SHOUTBOX