Saturday, May 2, 2015

Shaklee YES (Young Entrepreneur System) cipta peluang jadi JUTAWAN buat belia Malaysia!

Assalamualaikum, salam sejahtera. Teruja sangat nak buat entry ni, teruja nak share apa yang shaklee offer. Pada 1 may yang lalu secara rasminya shaklee telah melancarkan satu program yang diberi nama YES (Young Entrepreneur System). 


YES


Apa YES ni??

YES ialah program yang memberi peluang menjana pendapatan dengan mendaftar sebagai Pengedar Sah Shaklee. Dengan YES peluang menjana pendapatan lebih besar. Program YES ni tak lama pun, cuma setahun je bermula dari bulan anda daftar menjadi ahli. Contohnya, Kalau daftar bulan Mei, tempoh setahun adalah sampai bulan Mei tahun depan. Kalau daftar bulan November, bulannya akan berakhir pada November 2016 la. Dalam tempoh setahun tu, Shaklee punya target adalah anda menjadi Master Coordinator Shaklee (pangkat tertinggi dalam shaklee). Best kan ada orang bimbing sampai jadi Master?

Apa kelayakan yang diperlukan untuk sertai YES ni???

Nak masuk YES tak perlu kelulusan universiti pun, SEMUA ORANG boleh join YES, orang yang tiada asas perniagaan pun boleh join YES. Semua yang join YES akan dibimbing dan diberi segala asas-asas yang diperlukan. Yang paling penting ialah KEMAHUAN UNTUK MENGUBAH NASIB & MENGEJAR IMPIAN!!!

Siapa yang boleh join YES ni????

1- Pelajar IPT yang nak cari duit poket atau yang dah nak habis belajar 
-Ye la zaman ekonomi tak bagus macam ni kita boleh bantu ringankan beban mak ayah kan silap-silap dah boleh tanggung keluarga walaupun masih study lagi....kan best tu :)

2- Graduan IPT yang belum ditawarkan pekerjaan
-Again, zaman sekarang ni ekonomi tak berapa bagus, banyak syarikat yang buang pekerja, yang nak ambil pekerja baru pun, tempat terhad sangat, so sementara nak dapat panggilan temuduga tu boleh la jana pendapatan, at least dapat juga cari duit belanja bantu keluarga kan???

3- Yang nak kawen
-Zaman sekarang semua benda perlukan wang (duit). Barang semua mahal, kenduri doa selamat pun bleh tahan belanjanya apa lagi kenduri kahwin. So dengan YES ni boleh la kumpul duit untuk nak kahwin tanpa usik duit gaji atau susah-susah nak buat loan kan???

4- Suri rumah yang nak bantu tingkatkan ekonomi keluarga
- Harga barang semua naik, tambah lagi dengan GST ni. Belanja dapur untuk orang anak 2 macam saya je RM20 min sehari. Jadi kalau pendapatan keluarga RM3000 sebulan, terutamanya yang tinggal dibandar-bandar besar memang tak cukup atau pun ngam2 je. So YES ni buka peluang untuk ibu-ibu dirumah jana pendapatan sambil uruskan keluarga. (saya berbesar hati sangat nak tolong ibu-ibu tau!)

5- Sesiapa sahaja yang berumur antara 18-45 tahun yang nak tambah pendapatan supaya tak terbeban dengan perbelanjaan bulanan yang menjadi bebanan.

Saya berminat! Macamana nak join YES ni???


Jadi ahli Shaklee hari ini juga! 
Antara bulan Mei – Oktober 2015, sesiapa sahaja yang join ahli Shaklee (umur antara 18-45 tahun je ye) memang secara automatik masuk dalam program YES. Lepas dari bulan oktober 2015 dah takde lagi ye program YES ni, so jangan tunggu dan lihat sahaja, daftar segera!!!

Lepas dah join YES, apa perlu anda lakukan????

Untuk 'membolot' semua yang ditawarkan oleh shaklee kepada peserta-peserta YES ni anda perlulah:

1. Rank Supervisor

Pada bulan ke-6, mesti naik rank Supervisor. Pada bulan pertama sampai ke-5 tak kisahlah rank kita apa, sama ada Distributor mahupun Supervisor, tapi bulan ke-6, wajib untuk naik rank Supervisor. Kalau tak dapat jadi Supervisor, maka tamatlah segala benefit dan bonus untuk kita nikmati dalam YES.

2. Maintain effective ataupun naik rank yang lebih tinggi

Selain itu, mula dari bulan ke-6 hingga akhir program selama setahun, kita kena maintain effective current rank ataupun naik rank yang lebih tinggi. Kalau ada bulan yang kita tak effective (antara bulan ke-6 hingga bulan ke-12), kita akan terlepas segala benefit dan bonus YES yang biasa kita dapat.

3. Cari 6 orang downline untuk join program YES

Jangan salah faham ye, 6 orang ini adalah minimum je tau. Lagi ramai lagi bagus sebab lagi ramai downline kita, lagi banyak bonus yang kita dapat sebab dishaklee kita ada bonus kepimpinan dan bonus juga dibayar berdasarkan jualan kumpulan bukan jualan peribadi semata-mata.

4. Minimum bonus RM 500

Untuk Program YES ini, kita perlu dapat minimum bonus sebanyak RM 500 untuk kita dapatkan matching bonus. Peratusan matching bonus yang kita dapat adalah mengikut bonus asas yang kita dapat setiap bulan, iaitu pengiraan GUV kita setiap bulan. Memang best tau bonus YES sebab lebih dari apa yang ahli sedia ada dapat. 
Selain dari bonus yng saya nyatakan diatas ni peserta-peserta YES juga berpelunag untuk mendapat GANJARAN HEBAT iaitu sebuah TROPHY dan WANG TUNAI RM 10,000 (10k).


Menarikkan??? 
Teruja tak??? 
Dah tak sabar nak join YES????
Senang je, sila hubungi saya 
Email: aniszzddin@gmail.com 
SMS/WhatsApp 012-6088399 
add saya di FB anisvitashop untuk konsultasi percuma 
LIKE fanpage anisvitashop untuk tips kesihatan/kecantikan.

2 comments: