Monday, May 5, 2014

Resipi ESP ( ESP & Carrot Susu)

Wah....penggemar-penggemar Carrot Susu mesti cuba ni sbb EXTRA LAZAT tau carrot susu digabungkan dengan protein semulajadi dari shaklee ni.

ESP + Carrot Susu


Saya bukan penggemar carrot susu, tapi sejak mencuba resipi ini saya sangat gemarkan carrot susu ESP ni especially dihidangkan SEJUKKKKK.....segar jer mengalir kat tekak ni tau!

Nak cuba lah tu kan???? Jom tengok resepinya...

Bahan-bahan yang diperlukan ialah

200ml susu segar
2 sudu besar ESP
1/2 batang carrot segar saiz besar (rendam dulu dgn air garam untuk hilangkan segala racun serangga)
1 sudu teh susu manis (jika sukakan manis)
Blender

Masukkan semua bahan dalam blender dan kisar sehingga semuanya sebati! Selamat mencuba!

Untuk menempah ESP hubungi saya, 
SMS/WhatsApp 012-6088399 
aniszzddin@gmail.com 
add saya di FBanisvitashop untuk konsultasi percuma 
LIKE fanpage anisvitashop untuk tips kesihatan/kecantikan.

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Blog List

SHOUTBOX