Friday, June 14, 2013

Set Intim shaklee: Rahsia "keintiman" rumahtangga!

Kalau dalam group shaklee kami ia terkenal dgn jolokan nama SET HONEY MOON , SET CINTA, SET I LOVE U eh mcm2 la nama yg diberi yang MELAMBANGKAN CINTA & HUBUNGAN SUAMI ISTERI yang hangat. 

Apa yang ada dalam SET INTIM ni??

Set Intim ni terdiri daripada 2 jenis vitamin iaitu ALFALFA & VITAMIN E. Apa peranan 2 vitamin ni dlam SET INTIM??

Walaupun alfalfa terkenal sebagai milk booster dan saya sendiri mengenalinya melalui set ibu menyusu namun alfalfa sebenarnya mempunyai 1001 khasiat dan salah satunya ialah MENGATASI KEPUTIHAN dan MENGETATKAN atau kita biasa sebut "PERAPAT". Alah mcm kacip fatimah dan manjakani tu...hehe rasa kekok pulak nak cerita bab ni (>___<)! Ini bukan ckp2 kosong tau dah banyak testimoni dari wanita2 yg mengamalkan alfalfa ni, menurut mereka lagi selepas mengamalkan alfalfa ni....mmg akan jadi igauan suami. 

Saya kongsikan testimoni dibawah ni,


Haa nak tau betul ke tak...kena lah try kan....takleh citer lebih2 kat sini kata rahsia!!

Ok selain alfalfa dalam set ni juga terdapat vitamin E. Saya yakin semua wanita tahu vitamin E ni terkenal sebagai vitamin untuk kulit cantik kerana ia membuatkan anda nampak muda, melindungi kulit daripada kerosakan akibat radiasi UV matahari dan udara tercemar yang menjadi punca kedutan, jeragat dan juga kanser kulit, melambatkan proses penuan, mencegah segala pertumbuhan abnormal sel terutama kanser, membantu dalam aspek kesuburan, membantu mempercepat proses baik luka, membantu mengurangkan kesakitan akibat pre-menstrual dan yang ni owh mesti ramai yg suka...ngeee
"Pengambilan vitamin E yang konsisten membantu kawasan gelap di aerola mengecil dan warna menjadi cerah semula"
Erm teruja tak??? Jom jadi isteri igauan suami, hanya wanita@ yang dah amalkannya sahaja tahu kesannya. Jangan nanti suami hari2 mau....salahkan saya ye!



Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi sayaaniszzddin@gmail.com | SMS/WhatsApp 012-6088399 | add saya di FBanisvitashop untuk konsultasi percuma & LIKE fanpage anisvitashop untuk tips kesihatan/kecantikan 

*Penafian:   Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.  

Salam Ceria,
Aniszzddin

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Blog List

SHOUTBOX