Monday, April 2, 2012

Mealshake O Mealshake!

Inilah dia MealShake yang menjadi kegilaan Auni dan A'isy. Budak2 ni bukan aje minum tapi minta letak kat tapak tangan sbb nak jilat. Tapi memang Meal Shake ni sedap sbb mama pun "curi" makan letak kat tapak tangan hehehe. Rasa vanilla yang sedap tu mmg budak2 tak boleh tahan. Sejak amalkan Meal Shake ni saya tak lagi risau anak saya tak makan sbb selera diorang dah kembali stabil.







6 Sebab Anda patut berikan SiManja anda MealShake ni,

1-Complete Nutrients - Provides 24 types of A to Z essential vitamins, minerals and trace minerals. Deficiency in trace minerals will affects the absorption of vitamins and causes inactive enzymes. It also contains soy lecithin that works hand-in-hand with fat soluble vitamins.

2-Supplies Key nutrient to cells - Rich in protein (contain no lactose) that helps in forming skin, nails, hair, organs, blood, immunised cells etc.

3-Aids in Growing Up - Contains folic acid, biotin, rich in calcium and magnesium that are needed for building bones and cells in the growing up process.

4-Anti-Oxidants - Contains vitamins A, C, E, zinc, selenium which are the anti-oxidant components for anti-ageing.

5-Restore skin complexion - Contains complete vitamin B-Complex, iron, copper to form healthy red blood cells, thus improves the skin colour complexion.
Detoxification - Rich in soluble fibre that helps the (peristalsis of colon and stomach/bowel movement) to excrete excess fat and waste from the colon and stomach.

6- Great Taste for young and old - Delicious drink with natural fructose; quick replenishment of the necessary nutrients for the body; contain no artificial colouring and artificial sugar.

Ha, banyak kan manfaatnya Meal Shake ni, saya pula memilih Meal Shake kerana,

Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan. Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein.

Ok mama2 semua. Jom berikan yang terbaik untuk permata hati kita! Untuk harga istimewa boleh hubungi saya di 012-6088399 atau email aniszzddin@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Blog List

SHOUTBOX