Thursday, February 16, 2012

Bayi susu ibu!



Tengok gambar kat atas tu je dah boleh tekakan? Masih lagi dengan kisah susu ibu almaklumlah saya mmg obses dengan penyusuan susu ibu. Dua2 anak saya mmg bayi susu ibu. Auni menyusu sampai umur 3 tahun. A'isy skrg ni dah masuk 1 tahun 4 bulan pun masih minum susu ibu setitik pun taknak minum susu formula. Nak wat camana mmg susu ibu ni "superb" kan? So mama kenalah sentiasa pastikan supply tu mencukupi walaupun waktu ge kerja. Mak mertua saya heran anak dah setahun lebih tapi susu masih boleh pam buat stok. Kalau dia baca kat blog2 ibu2 lain yg BF anak dia secara ekslusif lagi la dia super heran. Especially pengamal tegar SET B Euphoria (hehehe promot nampak)eh tapi mmg btl bila amik supplimen ni susu lebih pekat, anak cepat kenyang dan yang penting dia sihat dan cergas sakit??? Jarang sgt kalau demam/selsema pun kejap jer maklumlah dapat supply "antibiotik" kelas tinggi dari mama dia. Kalau anda tak percaya, cubalah. Orang kata tak kenal maka tak cinta. Jangan segan2 sms/call atau email saya. Anis 0126088399 aniszzddin@gmail.com. Saya akan bagi konsultasi secara percuma dan harga istimewa untuk anda.

2 comments:

  1. Thanks mama to be. Nnt bf baby tau. Kalau nak try trial pack ni bleh sms aku. Take Care.

    ReplyDelete

Blog Archive

Blog List

SHOUTBOX