Thursday, November 7, 2013

7 sebab kenapa WAJIB jadi ahli Shaklee

Kalau diperhatikan sekarang sana sini ahli shaklee sbb diMalaysia kini SHAKLEE adalah FENOMENA. Mungkin ada antara anda tertanya2 apa untungnya jadi ahli shaklee ni?? Jom saya kongsikan 7 sebab kenapa WAJIB jadi ahli shaklee.

1-CASH REBATE / BONUS

Setiap bulan, Cash BONUS (bagi yang layak) akan dimasukkan kedalam akaun ahli sendiri. Itulah pentingnya mendaftar sebagai ahli shaklee. Walaupun anda boleh mendpatkan harga ahli dengan menggunakan ID orang lain tapi tetap RUGI sebab tak dapat CASH REBATE tu sebab guna ID orang lain.

CASH REBATE konsepnya sama macam kad mesra petronas, Jusco member card, Bonus Link dan lain2. Bila berbelanja setiap point dari barang2 yang kita beli akan dikumpulkan dan bila cukup semua point (mata ganjaran) tu anda layak menebus point (mata ganjaran itu tadi)....sama macam shaklee setiap produk ada pointnya sendiri dan setiap bulan jika point ni cukup anda akan dapat CASH BACK yang terus dimasukkan dalam akaun anda. UNTUNG bukan???

2- Keahlian (membership) TAK PERLU RENEW setiap tahun!

3- Berpeluang menyertai sistem MENTORING secara ONLINE di Group EKSKLUSIF di FB

4- Konsultasi seumur hidup

Jadi adalah perlu untuk anda mendaftar dengan orang-orang yang betul-betul berwibawa dan berada didalam KUMPULAN SOKONGAN yang betul. Saya dulu pun jadi ahli sebab nak makan sendiri je...tapi selepas mengetahui tentang kelebihan yang boleh diperolehi saya terus aktifkan diri. Jadi pemilihan MENTOR serta KUMPULAN SOKONGAN yang berkualiti adalah penting. Seronok tau masuk kumpulan yang tepat dan hebat!

5- Sistem Shopping Online

Mulai Oktober 2013, pembelian produk Shaklee dalah sangat mudah apabila anda (sebagai ahli shaklee yang sah) boleh membuat pembelian secara online. 

So macam mana? Nak jadi ahli shaklee? Buat apa bagi CASH REBATE ni kat orang lain betul tak?? Baik masuk poket sendiri (^___^)

6- Penghantaran diuruskan pihak shaklee

Sangat best lagi-lagi untuk suri rumah yang sibuk seharian bergelumang dengan anak-anak. Terbaiklah...tak payah pergi ke pejabat pos pun! Semuanya dari rumah. Click click je! Paling best sebab tak payah nak angkut anak2 pegi pejabat pos, pos barang atau pergi shaklee beli barang. Kalau anda nak tahu ada je pengedar shaklee yang duduk diluar negara tapi sale meletops dan semua customernya kat Malaysia tau.

7- Tak perlu MODAL??

Eh ye ke? Ye lah sebab bila customer bayar barulah kita orderkan barang customer tu secara online.

Ehhh...ini untuksiapa yang nak jana pendapatan dari rumah ye!

****AWAS !!***

Tawaran coaching & marketing ini mungkin anda tidak perolehi jika mendaftar dengan orang lain ye. Dan saya tidak bertanggungjawap jikan anda tidak mendapat bonus seperti yang diidamkan. Jadi apa tunggu lagi, jom jadi ahli shaklee

Sebarang pertanyaan boleh SMS/watsapp/call 012 6088399 atau email di aniszzddin@gmail.com atau PM Fb: anisvitashop 

Salam ceria,
Aniszzddin




No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Blog List

SHOUTBOX