Friday, July 25, 2014

Maintain Kurus Dengan Vitamin Shaklee Dihari raya

Cepat masa berlalu, sekejap je kita dah sampai ke penghujung bulan Ramadhan. Mesti ramai yang excited nak menyambut Syawal yang bakal tiba beberapa hari saja lagi. Antara yang menjadi perhatian ialah juadah hari raya. Rendang, lemang, lodeh, dodol serta kuih muih begitu istimewa bagi kita semua. Kalau takde semua tu bukan raya namanya kan???? Tak salah menjamu selera namun harus berpada-pada kerana badan kita nak pakai lama, kita makan untuk hidup bukan hidup untuk makan jadi perlu ada kesederhanaan dalam diet harian walaupun hari raya.

Sudah dua tahun saya mengamalkan vitamin-vitamin shaklee yang bantu saya kawal berat badan semasa berhari raya. Saya panggil kumpulan vitamin ini sebagai SET VITAMIN MAINTAIN KURUS HARI RAYA. Set ini mengandungi vitamin-vitamin yang membakar lemak, menyerap lemak, membunag toksin serta mengangkut lemak keluar dari badan. Semua vitamin ini perlu bagi memastikan kolestrol yang masuk boleh dikawal seterusnya membantu mengawal berat badan.

Vitamin-vitamin yang dimaksudkan ialah:

Lecithin - bantu bakar lemak
Alfalfa - bantu angkut lemak keluar dari badan
Garlic - Buang angin (kurangkan senak perut bila kenyang)
Herblax - Bersihkan usus dari toksin


Set mampu milik ini hanya RM200 sahaja dan jika anda inginkan harga istimewa boleh hubungi saya! Akhir kata SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI dari ANISVITASHOP! Semoga anda semua sentiasa salam lindungan Ilahi.
 
Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya di aniszzddin@gmail.com | SMS/WhatsApp 012-6088399 | add saya di FB anisvitashop untuk konsultasi percuma & LIKE fanpage anisvitashop untuk tips kesihatan/kecantikan.

*Penafian:  Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.

Salam Ceria,
Aniszzddin


No comments:

Post a Comment

Blog List

SHOUTBOX